Meny och undermeny måste vara stängd för att kunna växla mellan "mobile", "tablet", "widescreen" 
Lena Brodin, violinlärare Lena Brodin, violinlärare Lena Brodin, violinlärare Lena Brodin, violinlärare Lena Brodin, violinlärare Lena Brodin, violinlärare KONTAKT:  Lena Brodin, violinlärare
Mitt huvudsakliga verksamhetsfält är fiolundervisning, men piano, rytmik, ocarina och kör känns också lika viktiga.
"Lena Röster": Vi sjunger varje fredag.

"Lena Röster"

är en ABF-kör, som samlas på Mäster Olofsgården i Gamla stan på fredagar kl 17.15. Den har så gjort sedan starten 1990, då den startade som Bellmanskör (då vi firade 150-årsjubileum från Bellmans födelse). Sedan dess har vi sjungit folkvisor från olika länder, tango, klassiskt, jazz ... och ofta det som deltagarna vill sjunga. Vi brukar sjunga upp någonstans varje termin och har trevliga avslutningar med knytkalas vid varje terminsslut. Ett gott kamratskap kännetecknar vår kör.

 

  Att vara med i "Lena Röster" innebär:
Vi får lära oss magstöd och annan sångteknik, vi sjunger omväxlande sånger, alltifrån Bellman till kärlekstango från Argentina på spanska. Sånger på japanska, finska m.m. förekommer också, inget språk är omöjligt för oss! Den sociala delen är viktig med mycket god sammanhållning, bl.a. glada knytkalas vid varje terminsslut, uppträdanden där det kan bli överraskande lekfulla inslag. Dessutom försöker Lena smyga in lite musikteori ibland, med varierande resultat! EN HIMLA KUL OCH KREATIV KÖR SOM GER KRAFT OCH ENERGI!

 

  Inger Hallén, Blackeberg

 

  Trogen körmedlemmar sedan många år.
Började när jag jobbade i stan. Kom dit utsliten på fredagseftermiddagen, men åkte hem till min förort sjungandes. Är nu pensionär och uppskattar kören med de roliga och vackra sångarna och den sociala samvaron ännu mer.

 

  Jette Harboe, Näsbypark

 

  Jag längtar till fredagskvällarna.
Då får vi, kören "Lena Röster", ge oss ut i sång och musik under mycket professionell ledning av Lena Brodin. Hon får oss att slappna av och att samtidigt nå höjder (bokstavligt och bildligt) som man aldrig trodde man skulle klara av. Dessutom har vi väldigt roligt. Ja, det är något särskilt med fredagskvällarna på Mäster Olofsgården i Gamla stan.

 

  Britt Erman, Lahäll

 

 
© Innehåll: Lena Brodin, layout: Nuncius